aug202308

Mange børn med helbredsproblemer bliver hjulpet af Children’s Mission Philippines med lægeudgifter, medicin og uddannelse. To af dem er Jhie-Ann og Danica. Jhie-Ann døjer med eftervirkninger af meningitid, og Danica er hørehæmmet.

Jhie-Ann Mae Candido er seks år og bor i et udsat område i Rodriguez i udkanten af ​​Manila sammen med sin mor og tre søskende.

Da hun var to år gammel, blev hun ramt af meningitis, og har haft helbredsproblemer lige siden. Jhie-Anns far forlod familien, og ingen ved, hvor han blev af. Moderen er derfor alene om at forsørge de fire børn.

Moderen fik hjælp fra Children’s Mission til at tage på et erhvervskursus for at blive frisør. Nu arbejder hun som frisør for at forsørge sin familie.

Jhie-Ann går i børnehaveklasse og får støtte fra Children’s Mission, både med skole og med medicin mod sin sygdom. Hun elsker at skrive og tegne. Når hun er hjemme, leger hun med sin lillebror. På trods af sine helbredsproblemer drømmer hun om at studere til læge i fremtiden.

Danica Mae Alagos er tretten år. Hun har modtaget økonomisk hjælp fra Children’s Mission siden 2017. Danica har en alvorlig høreskade og kan ikke tale. Forældrene kæmper hårdt for at hjælpe deres børn og give Danica de bedst mulige vilkår. Faderen arbejder som sikkerhedsvagt, og moderen er husmor og tager sig af børnene.

Danica har gået på en specialskole, men kan nu gå på en almindelig skole. Hun elsker at tegne, men også at danse. Og hun studerer ihærdigt for at kunne uddanne sig til stylist en dag.