okt201409

sunity_hembrom_gederFør måtte Sunity Hembrom droppe egne måltider for at få råd til at sende sine børn i skole. Nu har hun modtaget to geder af Children’s Mission. Gederne er værdifulde, fordi de giver familien en fast indkomst.

Sunity Hembrom måtte arbejde hårdt sammen med mand og børn for at klare sig. De sled og slæbte for at få noget at spise. Deres øvrige behov måtte komme i anden række.

På trods af de svære omstændigheder har Sunity gjort alt, hvad der stod i hendes magt, for at give sine børn en god fremtid. Hun har betalt skolegangen for to af børnene ved selv at lade være med at spise. De fleste dage fastede hun for at få råd.

Men da familien fik to geder gennem Children’s Mission, blev deres situation helt anderledes. Nu kan de opdrætte de to geder og få en regelmæssig indkomst ved at sælge kiddene og gedernes mælk.

At hendes egne børn også kan drikke mælken, er noget hun tidligere kun har kunnet drømme om. Når de har gået på markedet har de kun kunnet sende mælkespandene deres misundelige blikke. Men nu får de gavn af mælkens vigtige næringsstoffer – og endda en indtægt, som kan sikre penge til skoleuniform og skolematerialer. Det kræves nemlig af eleverne i de fleste afrikanske skoler.

Det, som før blot var en drøm, er nu blevet virkelighed for familien.