Opret en Forpligtelseserklæring

Med en Forpligtelseserklæring har du mulighed for at donere op til 15 % af årsindkomsten.

Med en Forpligtelseserklæring underskriver du med hvilken fast procentsats af din årlige indkomst du vil donere til Children’s Mission hvert år i mindst ti år. Til gengæld er hele dit bidrag fradragsberettiget.

Forpligtelseserklæringen er en juridisk bindende kontrakt, som du indgår med Children’s Mission i mindst ti år. Forpligtelseserklæringen ophører ved dødsfald.

Husk at hele det årlige beløb skal være indbetalt inden den 31. december.

Print og opret Forpligtelseserklæring

Print to eksemplarer af Forpligtelseserklæring (pdf)
Udfyld og underskriv begge Forpligtelseserklæringer

Print og opret Betalingsservice-aftale

Print Betalingsservice-blanket (pdf)
Udfyld blanketten og underskriv

Send Forpligtelseserklæring og Betalingsservice-aftale til:

Children’s Mission
Brobyvej 72

2650 Hvidovre

Med din Forpligtelseserklæring hjælper du:

Forpligtelseserklæring sætter din støtte i faste rammer, så vi kan planlægge hjælpearbejdet bedre. De stabile bidrag giver et solidt grundlag for vores indsats, så vi både kan sætte ind med akut nødhjælp og langsigtet hjælpearbejde, der hvor der er behov. Med en Forpligtelseserklæring giver du os altså mulighed for at gennemføre selv årelange projekter med en sikker økonomi.

Forpligtelseserklæring – sådan gør du:

Download to eksemplarer af Forpligtelseserklæringen og et eksemplar af Betalingsservice-blanketten. Udfyld, underskriv og send alle tre dele til os. Vi returnerer den ene Forpligtelseserklæring til dig, så begge parter har et originale dokument.

Har du ikke mulighed for at printe selv, er du velkommen til at bestille din Forpligtelseserklæring på telefon 53 53 73 04 eller send en mail til info@childrensmission.dk