Skoler

Children’s Mission driver selv fire skoler, tre forskoler og en grundskole med skoletrin fra 1 til 5. Children’s Mission arbejder ligeledes med et stort sponsorgrogram som betaler mange børn og unges uddannelse og giver dem mulighed for uddannelse helt op til college. Programmet støttes økonomisk af den islandske organisation – ABC Children’s Aid.
I dag er over 800 børn og unge omfattet af dette skoleprogram. Det er en stor udfordring at få disse børn til at tage en længerevarende uddannelse, fordi familien har behov for at børnene begynder at arbejde så tidligt som muligt, så de på den måde kan hjælpe til familiens samlede økonomi.


Erhvervsuddannelse


Children’s Mission driver også en erhvervsskole hvor folk hjælpes i arbejde gennem en række kurser. Skolen tilbyder kurser i, håndværks uddannelse, kosmetolog, syning, computer teknik og programmering, reparation af mindre el-apparater og mobiltelefoner, automekaniker, svejsning, barista uddannelse og maskinskrivning. De forskellige kurser er valgt fordi der er store chancer for at få et job i disse områder. Kosmetolog har vist sig at være en meget vigtig uddannelse, da omkring 80 procent af dem, der har studeret på dette kursus, efterfølgende har fået arbejde. Kurserne er struktureret efter godkendte undervisningsplaner og akkrediteret af myndighederne.
I øjeblikket arbejdes der med planer om kurser relateret til den grafiske branche og bagning.