aug201507

Baby-webMarina og Petros situation var helt håbløs. De var begge arbejdsløse og deres baby var syg og lå på sygehusets intensivafdeling. I sommer hørte Children’s Mission om deres problemer – og med det samme vendte situationen helt for den lille familie.

Marina og hendes mand Petro havde længe haft problemer, da Marinas moster besluttede sig for at henvende sig til Children’s Mission for at bede om hjælp. Både Marina og Petro er arbejdsløse og deres nyfødte baby Timofiy behøver dyr behandling strakte pengene ikke til – hverken til mad eller medicin.

– Da Marina kom til os, troede hun ikke, at situationen nogensinde ville forandres. Alt så mørkt og håbløst ud. Men jeg sagde til hende, at Gud er stærkere, fortæller Children’s Missions leder i Ukraine, Lyudmila Lonyuk.

Medarbejdere fra Children’s Mission besøgte lille Timofiy allerede næste dag og betalte for hans pleje. I dag bor Marina og Petro på sygehuset sammen med deres barn. Parret har yderligere tre børn. To af døtrene kom på Children’s Missions sommerlejr og et andet barn blev passet af slægtninge.

Og nu er det lykkedes for Petro at finde et arbejde.

Næste uge får han hjælp til at renovere huset derhjemme, så det er klart til at modtage børnene, når de kommer hjem.

Takket være Children’s Missions givere er det muligt at gøre den slags indsatser for familier.

– Jeres hjælp gør Guds kærlighed virkelig og synlig for Marina og hendes familie, siger Lyudmila Lonyuk.