feb202224

Krigen er nået til Ukraine, og folk flygter. Nu har Children’s Mission brug for hjælp til at hjælpe de berørte mennesker.

– I krig og katastrofer er der mest brug for Children’s Mission. Vores medarbejdere i Ukraine vælger at blive for at kunne hjælpe mennesker, der har brug for vores hjælp, siger Bo Wallenberg, generalsekretær i Children’s Mission.

Under urolighederne i 2014 kom store interne flygtningestrømme fra det østlige Ukraine til det vestlige Ukraine og Volyn-regionen, hvor Children’s Mission arbejder. Tusindvis af mennesker flygtede, kun iført deres tøj, og behovet for humanitær hjælp var enormt. På det tidspunkt var Children’s Mission en af ​​de største hjælpeorganisationer i regionen.

– Nu ser vi en endnu værre situation. Derfor styrker vi vores nødhjælpsbro med humanitær hjælp til Ukraine. Vi går ind og køber fødevarepakker til flygtningefamilier. Vi forbereder vores lejr, så den midlertidigt kan modtage flygtninge. Vi sender nødhjælpssendinger til landet hurtigst muligt, siger Bo Wallenberg.

Humanitær hjælp er på Children’s Mission lager, men der er brug for hjælp til fødevarepakker og transport.

– Du kan kanalisere din gode vilje til at hjælpe det ukrainske folk ved at give en gave til fødevarepakker og forsendelsesomkostninger. For 100 kroner kan vi give ti kilo mad til en flygtende familie, siger Bo Wallenberg.

Children’s Mission er en af ​​Ukraines største hjælpeorganisationer. I 30 år har organisationen været på stedet for at hjælpe udsatte mennesker. Children’s Mission har base i Lutsk i det vestlige Ukraine, men arbejder i hele landet.

Children’s Mission hjælper hvert år omkring 200.000 mennesker gennem 300 samarbejdspartnere, såsom hospitaler, børnehjem, skoler og plejehjem, men også den svenske redningstjeneste, de sociale myndigheder og hjælpeorganisationer. Children’s Mission i Ukraine uddeler tusindvis af tons humanitær bistand hvert år. Nu stiger behovene – og du kan hjælpe!

Her kan du give en gave:

  • MobilePay: 80 574
  • Giro: 921-6464
  • Bank: Nordea, Søborg Afdeling,
    Reg. nr.: 2256, Konto nr.: 6445 550 599

Mærk din gave ”Nødhjælp Ukraine”