aug201829

Oversvømmelse FilippinerneKraftig regn har ført til oversvømmelser i Manila i Filippinerne. Children’s Missions personale hjælper nu lokalbefolkningen med evakuering, medicin, mad og tøj.

Molfrid i Sandakot-området er det område i Manila, hvor Children’s Mission hjælper flest børn. 68 familier er nu ramt af oversvømmelserne, og 6-7 familier har søgt om midlertidig beskyttelse på Children’s Missions faciliteter på Molfrid Center. 

 

Children’s Mission har også udvidet hjælpen til de nærliggende områder, hvor man har kunnet yde lægehjælp til 61 patienter og give mad til 120 familier.

Nu udvider vi hjælpen yderligere til Kasiglahan-området, hvor Children’s Mission i to dage vil hjælpe 806 familier (i alt ca. 4.000 mennesker) med varm mad. De får også tøj og hygiejneartikler.

– Folk beskrev, hvordan alt hvad de ejede flød væk i oversvømmelsen, og at de havde brug for mad og tøj. Da de fik mad, kunne vi se en tydelig lettelse i deres ansigter. Men trods deres store fysiske behov, er det vores omsorg og medfølelse, de mest af alt har brug for, lyder det fra Children’s Missions afdeling i Filippinerne

Hvis du vil bidrage til hjælpearbejdet, kan du give en gave gennem Children’s Missions

MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto: 6445 550 599

Angiv overførslen ”Oversvømmelse Filippinerne”. Tak!