okt201607

jubilaeum-webChildren’s Mission fylder 30 år – og vi vil gerne takke alle de donorer, der har gjort det muligt for os at nå ud til millioner af trængende, siger generalsekretær Bo Wallenberg.

Den 4. oktober 1986 blev Children’s Mission stiftet i Sverige under navnet Skandinaviska Barnmissionen.  Den danske søsterorganisation ”Skandinavisk Børnemission” blev stiftet som selvejende fond i 1994 og har i dag samme navn, som organisationen kaldes verden over. Children’s Mission arbejder bl.a. i Ukraine, Moldova, Bangladesh, Filippinerne, Uganda, Malawi, Kenya og Zambia.

– Når vi ser tilbage på vores historie, kan vi opsummere forløbet i ordet ”trofasthed”, siger Children’s Missions generalsekretær Bo Wallenberg og uddyber:

– Gud har været trofast og det har I, givere, også været. Hjælpen fra Children’s Mission er nået ud til millioner af nødlidende børn og familier i løbet af disse 30 år! Derfor vil jeg rette en varm og dybfølt tak til alle donorer, der pligtskyldigt står ved vores side. I hjælper os til at komme tættere på visionen ”En verden, hvor alle kan leve i værdighed”.

– Tredive års arbejde er ikke et punktum, men et udråbstegn!, siger Bo Wallenberg med eftertryk.

Hans far, Sigvard Wallenberg, grundlagde organisationen og sagde: ”Så længe der er tårer at tørre og nød at lindre, er der en mening med mit liv!”

– Der er stadigvæk masser af mennesker, der græder og råber om hjælp, og Children’s Mission vil være svaret på deres bønner. Det kan vi være sammen med dig. Derfor er jeg taknemmelig for alt, hvad du allerede har gjort, og appellerer til din fortsatte støtte i de kommende år – vi har brug for dig! slutter Bo Wallenberg henvendt til organisationens bagland.

Det er muligt at give en jubilæumsgave –  brug Netbank eller MobilePay.