dec201918

Julen kan være helt vidunderlig, men også helt forfærdelig for dem, der intet ejer. Det er nu, forskellen mellem rig og fattig er størst.

Det er en æressag for os, at så mange nødlidende mennesker som muligt får mulighed for at være med og fejre en værdig jul.

Det skriver Children’s Missions generalsekretær Bo Wallenberg i sin leder i organisationens seneste magasin.

– Herhjemme i de nordiske lande har vi problemer med at få spist al julemaden, og hvad vi skal købe i julegave til dem, der allerede har alt? Samtidig er der mennesker på vores jord, der beder om at få tag over hovedet, mad til deres børn, rent vand at drikke og om muligt et job, så de kan forsørge deres familie og sende deres børn i skole.

Livet er ikke retfærdigt, og vi er virkelig meget privilegerede, fortsætter han.

– Men det, vi kan gøre, er at dele vores overflod og blive et nødlidende menneskes bønnesvar.

Derfor arrangerer Children’s Mission også i år store julearrangementer i Ukraine, hvor vi inviterer udsatte børn og deres familier til julefest med drama, julesange, mad, gaver, kærlighed, glæde og frem for alt det glade juleevangelium.

– Vi ønsker, at alle skal have chancen for at fejre en værdig jul. Derfor arrangerer vi store julefester, hvor vi inviterer sårbare og udsatte børn og deres familier til at fejre jul sammen med os. Vi distribuerer også madpakker med ti kilo mad til tusinder af mennesker i nød. Vi besøger hospitaler, plejehjem, børnehjem og fængsler. Når folk ikke kan komme til os, besøger vi dem, lyder det fra Children’s Mission.

Children’s Mission opfordrer derfor til at give en ekstra gave til julefesterne i Ukraine.

Benyt:
MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto 6445 550 599