okt201811

KoBangladeshwebDen ko, vi har fået, er vores rigdom og aktiv. Det er vores kapital og vores bank, fortæller Ninami Roy fra Bangladesh.

Som en del af gedeprojektet i Bangladesh, giver Children’s Mission nu også køer til fattige familier.
En ko betyder finansiel stabilitet, tryghed og frihed til at investere i fremtiden. Noget som ellers er langt uden for rækkevidde for en almindelig daglejer i Bangladesh.


Som et lyn fra en klar himmel

En af dem, der har modtaget en ko fra Children’s Mission er Ninami Roy:
– Min familie modtog en ko fra en person, som jeg aldrig har mødt eller set. Det ramte os som et lyn fra en klar himmel, da vi hørte, at vi ville få en ko – det var ikke til at fatte!

Ninami Roy og hendes mand er daglejere, hvilket er forbundet med stor usikkerhed og fattigdom. Især i de perioder, hvor der ikke er arbejde at finde:
– På grund af dårlig økonomi har vi aldrig været i stand til at sende vores ældste søn i skole.
– Vores yngste søn går i skole. Men da vi ikke havde haft arbejde i en periode, var vi bange for, at vi heller ikke længere kunne betale skolen for ham. Vi var indstillede på at tage ham ud af skolen og lade ham arbejde.

Kan fortsætte sin uddannelse
Takket være familiens nye ko, bliver dette dog ikke nødvendigt:
– Nu har denne ko ændret hele vores plan. Koen har givet os håb og gjort det muligt for familien at lade vores søn fortsætte sin uddannelse. Gennem vores ko får vi indtægter, der dækker omkostningerne ved vores søns uddannelse, og der også nok til mad og andre behov.
– Vi er så glade og taknemmelige for den giver, der gav den bedste gave, vi kunne drømme om. Vi takker for denne uventede velsignelse fra en ukendt person: Din gave har ændret vores liv, givet håb og styrket os til fremtiden, siger Ninami med stor glæde.

Koen er vores bank
Som ejere af en ko, har familien nu kapital og finansiel stabilitet:
– Vores ko er vores rigdom og aktiv. Den er vores kapital og vores bank. Vi kan stadig ikke forstå, hvordan det gik til, at netop vi fik en ko – det er som en drøm! Jeg beder om Guds velsignelse over den person, der gjorde denne drøm til virkelighed, slutter hun.